Amanda Seafoods er Danmarks bedste fighter

71 procent stemte på firmaet fra Frederikshavn

Jesper Kold Sørensen ser superstolt over at vinde netop Fighterpokalen, fordi den er et skulderklap til alle ansatte i Amanda Seafoods.Privatfoto

Jesper Kold Sørensen ser superstolt over at vinde netop Fighterpokalen, fordi den er et skulderklap til alle ansatte i Amanda Seafoods.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Der er glæde på fiskevirksomheden Amanda Seafoods. I dag blev det offentliggjort at de er den virksomhed i 2012 som har kæmpet allermest. De løb med ”Årets fighterpokal, som er en konkurrence OK Benzin og Berlingske Business står bag.

- For os var det næsten som at vinde VM. Alle medarbejderne har været så spændte, og jeg er som direktør superstolt, siger direktør Jesper Kold Sørensen.

71 procent af alle de internetstemmer, som er blevet afgivet de seneste 14 dage er gået til Amanda Seafoods. Virksomheden beskæftiger 31 medarbejdere.

- Fighterpokalen er fantastisk at vinde, fordi det er en pris til alle vores ansatte, som virkelig har kæmpet for at få virksomheden til at forandre sig, siger direktøren.

Med prisen følger 50.000 kroner, som de ansatte skal være med til at bestemme, hvad de skal bruges til.

- Jeg har tænkt på en kæmpefest med ledsagere, men måske har medarbejderne endnu bedre forslag, siger Jesper Kold Sørensen.

NORDJYSKE har besøgt Amanda Seafoods og senere i dag kan du læse mere, om hvad de har gjort for at vinde prisen, og hvad de vil gøre for at fastholde den ”gode stime”, som de er inde i.

Pokalen og præmien overrækkes på virksomheden på Constantiavej i Frederikshavn på fredag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.