Jerslev

Amatører på Rosengården

Hellum-dillettanterne rykker ind på plejehjemmet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hellum MultihusPrøver på dilettantFoto: Claus Søndberg

JERSLEV:Søndag eftermiddag er der dilettantforestilling på plejehjemmet Rosengården i Jerslev. Det er Hellum-dilettanterne, der igen i år vil glæde beboerne og andre interesserede med deres årlige dilettantopførelse.

Årets forestilling hedder ”Svangstrups letlevende dame”. Handlingen foregår i et landligt miljø, hvor en indremissionsk gårdejer har solgt sin gård til en dame fra hovedstaden. Det fortryder han, da han finder ud af, at det er en letlevende dame, der vil åbne en slags klinik på ejendommen. Gårdejeren vil gerne have handelen til at gå tilbage, men det er ikke muligt.

Spillet indeholder masser af intriger, forviklinger og krumspring, som de garvede amatører med hjælp af enkelte nye fremviser på naturlig og mesterlig vis.

Gengangerne i flokken er Hans Elbo, Ella Jensen, Bobby Andersen, Otto Bjerre, Lis Jørgensen og Helga Pedersen, mens Jonna Jepsen og Henrik Jonassen er nye. Winnie Mørk Larsen er instruktør og Ida Eller sidder i sufflørkassen.

Til forestillingen på Rosengården er folk udefra også velkomne. Der vil blive serveret en lille forfriskning i pausen. Det er Rosengårdens Venner og Centerrådet, der står bag arrangementet på Rosengården. ruk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.