Fjerritslev

Ambulanceudbuddet fyldte mest hos Falck

Stationerne i Hurup, Thisted, Nykøbing og Hanstholm holdt de traditionsrige nytårsparoler torsdag, mens Frøstrup blev afviklet onsdag.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vagn Nørgaard er regionsrådsmedlem (S) og ønskede Falck tillykke med at få have vundet udbuddet om regionens ambulancetjeneste. Der er aldrig klager over ambulancetjenesten her på egnen, sagde han.

Falck gennemførte i 2009 en større strukturforandring, hvor organisationen er blevet opdelt i tre såkaldte rør - ambulance, brand og assistance. Det betyder, at stillingsbetegnelsen stationsleder ikke længere er primært geografisk. Nu er Jørgen Bagge Rasmussen, Vestervig, "stationsleder, ambulance" for stationerne i Hurup, Thisted, Nykøbing og Fjerritslev, mens Helle Dam, Struer, er "stationsleder, brand" for stationerne i Hurup, Thisted og Nykøbing. Begge startede dog de traditionsrige nytårsparoler torsdag på stationen i Hurup, hvorfra Helle Dam dog hurtig drog videre til Thisted og Nykøbing. Jørgen Bagge Rasmussen sagde i sine nytårstaler i Hurup og Thisted, at ambulanceudbuddet i Region Nordjylland uden sammenligning er det, der har fyldt med hos Falck i det forløbne år. På den akutte del var Falck eneste byder, hvorfor der skulle gennemføres en forhandling, mens udbuddet på de liggende transporter skulle vindes. Den nye ambulancetjeneste og den nye patienttransport træder i kraft 1. april 2010. Denne omstillingsproces, der skal være helt på plads om tre måneder, har krævet stor fleksibilitet hos alle Falck-ansatte, og Jørgen Bagge Rasmussen takkede for indsatsen: - Jeg er stolt af jer, sagde han.

Forsiden