Tyverier

Ambutombola garderer sig mod tyveri

Efter sidste års tyveri af hovedgevinsterne i tombolavognen, vil kasserne med gevinsterne være tomme

Hobro Borgervæbning var mødt op til åbningen af tombolaen. Fra venstre ses med ryggen til næstformand for Ambufesten, Henrik Ravn Mortensen, Peter Assmann, Kent Sørensen, Thorkild Larsen og Tage Pedersen. 
Foto: Martin Damgård

Hobro Borgervæbning var mødt op til åbningen af tombolaen. Fra venstre ses med ryggen til næstformand for Ambufesten, Henrik Ravn Mortensen, Peter Assmann, Kent Sørensen, Thorkild Larsen og Tage Pedersen. Foto: Martin Damgård

HOBRO:Nu er tombolaen på Store Torv atter klar til at sælge lodder og Ambuhæfter, som den plejer i forbindelse med Ambufesten. Men i år vil mange af hovedgevinstkasserne være tømt for indhold på grund af sidste år indbrug i tombolavognen. Her forsvandt to fladskærms-tv, tre dvd-afspillere, en vægradio, en stak dvd-film, en kaffemaskine og to brødristere. Nu håber Per Bech, formand for tombolavognen, at tyvene holder sig væk. Fire mand fra Hobro Borgervæbning var mødt op i går for at markere åbningen af tombolaen. I alt er der gevinster for 50.000 kroner, og man kan blandt andet vinde en 26-tommers fladskærm, støvsugere og ellers alt godt til husholdningen. Hvert lod koster fem kroner, og overskuddet går blandt andet til lokale ungdomsorganisationer. Ambuformand Ole Vedel håber på, at vejret i år arter sig bedre end sidste år, hvor Ambufesten for første gang nogensinde gav underskud. Men ambubestyrelsen har ifølge Ole Vedel også kigget budgettet meget grundigt efter for at spare nogle penge, og omkring 100.000 kroner er blevet fundet. Men kun besparelser, som ikke vil gå ud over Ambufesten, understreger Ole Vedel. Tombolaen vil stå på Store Torv til ambulørdag, hvor den vil blive kørt hen til Ambupladsen af Falck for at være resten af Ambudagene.