American Idol-dommer forlader showet efter 12 år

Seertallene falder for den ellers så populære sangkonkurrence. Randy Jackson stopper efter denne sæson.

American Idol-dommer forlader showet efter 12 år

American Idol kommer fra næste sæson til at miste en af veteranerne i dommerpanelet.

Randy Jackson siger farvel til det populære sangshow, efter at han har siddet og bedømt deltagerne, lige siden første udsendelse gik i luften i 2002.

Nyheden kommer efter, at der har svirret rygter om en snarlig ændring i dommer-opstillingen til talentkonkurrencen.

- Yo! Yo! Yo! For at afslutte alle spekulationerne: Jeg har besluttet, at jeg efter 12 år som dommer i American Idol forlader showet efter denne sæson, siger Randy Jackson til E! News.

- Jeg er meget stolt over, hvordan vi har forandret tv- og musikindustrien for altid. Det har været livsforandrende mulighed, men nu ser jeg frem til at fokusere på mit eget firma og andre forretningsforetagender, tilføjer han.

Underholdnings-hjemmesiden thewrap.com rapporterede tidligere på ugen, at producerne bag American Idol overvejer at skifte ud i dommerpanelet til næste sæson.

Ifølge sladdersitet skal alle de nuværende dommere Mariah Carey, Nicki Minaj og Keith Urban ikke være med i 2014. Tv-kanalen Fox, som viser American Idol, har ikke ønsket at kommentere rygterne.

Seertallene er dykket i denne sæson af American Idol, efter at sangkonkurrencen i flere år har ligget i top over mest sete programmer på amerikansk tv.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.