Amerikansk fest i Birkelse

Det vrimlede med kreative udklædninger, da Ulveskov Skole fredag aften afsluttede to featureuger med en fest for elever, lærere og forældre.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Indgangen til Ulveskov Skole har fået et frisk pust. "Walk of fame" i form af fliser med alle elevernes aftryk og navne blev fredag indviet. Foto: Claus Søndberg

Både eleverne på skolen og børnehavebørnene har beskæftiget sig med USA i enhver afskygning. Børnene har kunnet vælge mellem tre emner: Det gamle USA i form af indianere og nybyggere, Hollywood med tilhørende stjerner og endelig sportsgrene. I løbet af ugerne er der så blevet spillet basket, baseball og amerikansk fodbold. Til fredagens fest var skolegården også udsmykket med nogle af anstrengelserne blandt andet i form af indianske drømmefangere. Skoleleder Karina Poulsen fortæller, at emnet har været et hit hos alle aldre. - De har virkeligt fordybet sig i emnerne, og de har selv valgt, hvad de ville fordybe sig i. De har selv været med til at bestemme, hvilket produkt, der skulle komme ud af det, fortæller Karina Poulsen. Børnehaven har eksempelvis sammen med eleverne fra 0.-2. klasse beskæftiget sig med indianere. Fredag kunne de så vise deres forældre, hvordan en ægte indiansk dans ser ud. Menuen var naturligvis også sat til en amerikansk fest med cola, popcorn og hamburgere. Ulveskov Skole har hvert år to featureuger, men det er noget nyt, at der afsluttes med stor fest for alle.