Brønderslev

Amerikansk politibil i gaden

Skabte stor opmærksomhed

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dorthe Nielsen serverer for kunderne.

BRØNDERSLEV:Der blev kørt meget pænt i Brønderslev fredag. En politibil fra L.A.P.D. (Los Angeles Police Department) kunne opleves i Brønderslev. Den er fuldt udstyret med udrykningshorn og røde, blinkende lamper.

Anledningen var, at Sami Rosengren åbnede Smokey’s Deli på Øster Allé i Brønderslev. Han har kender Martin Eriksen fra Tylstrup, der for en måned siden anskaffede politibilen, der er importeret fra USA, og den blev brugt som blikfang. Og den opfyldte i hvert fald målet.

Der er en pump-gun i bilen, men det er en attrap. Derimod er horn, lamper, håndjern, politijakker, afspærringsmateriel og meget mere ægte.

Bilen kørte fra 1974 i Los Angeles, men efter at have rundet 110.000 miles (ca. 176.000 kilometer) blev den taget ud af patruljeringen.

Den tidligere patruljevogn af mærket Ford Custum, har 350 heste under den store motorhjelm.

Martin Eriksen er blevet standset af en politipatrulje, men det var kun fordi betjenten gerne ville se sine amerikanske kollegaers køretøjer.

Selv om stilen er amerikansk, serverer Smokey’s Deli traditionel dansk mad, smørrebrød med mere.

- Vi har dagens middag hele dagen, og til rimelige priser. Det skal være sådan, at alle kan være med. Vi bringer også mad ud til pensionister, fortæller Sami Rosengren.

Privat bor Sami Rosengren i Aistrup med sin familie på kone og tre børn. Han driver yderligere seks forretninger. Blandt andet Smokey i Bredgade.

Der er foreløbig ansat tre i Smokey’s Deli. Kokken hedder i øvrigt Claus Holm, ikke at forveksle med tv-kokken af samme navn.

I begyndelsen er Sami Rosengren selv i forretningen.

- Jeg er mest iværksætteren, og når det hele kører, trækker jeg mig tilbage til andre projekter, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.