Købmand åbner igen

Et anpartsselskab skal stå for driften af købmandsforretning, der får Bente Nielsen, Fjerritslev, som leder

Karlo Bundgaard, sammen med Knud Lynge og Ole Poulsen, da snoren blev klippet til den nye butik i november sidste år. Nu forsøger Amtoft sig meden ny model. Arkivfoto: Ole Iversen <i>Ole Iversen</i>

Karlo Bundgaard, sammen med Knud Lynge og Ole Poulsen, da snoren blev klippet til den nye butik i november sidste år. Nu forsøger Amtoft sig meden ny model. Arkivfoto: Ole Iversen Ole Iversen

AMTOFT:Borgerne i Amtoft får fra 8. december igen mulighed for at købe dagligvarer lokalt.

Et nyt anpartsselskab skal stå for driften af forretningen, som har været lukket i et par måneder. Selskabet har ansat Bente Nielsen fra Fjerritslev som ny købmand. Hun får en grundløn, men skal i øvrigt drive forretningen på provisionsvilkår, fortæller Karlo Bundgaard, en af de 14 privatpersoner og erhvervsdrivende, som hver har skudt 25.000 kr. i det nye anpartsselskab.

Anpartsselskabet, der formelt først bliver stiftet efter nytår, er blevet til på initiativ fra Birger Kühn, som ejer den ejendom, hvor købmandsforretningen sidste år blev indrettet. Borgere i Amtoft og omegn skød dengang i alt 300.000 kr. i købmandsprojektet, ligesom mange lagde et stort antal frivillige arbejdstimer i at få det tidligere autoværksted ombygget og indrettet til dagligvareforretning.

Kim Sørensen, købmand i Sennels, påtog sig i 2016 at stå for driften af butikken sammen med en ansat butiksleder. Men efter kun 10 måneder meddelte Kim Sørensen i slutningen af september i år, at der ikke var basis for at drive købmandsforretningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.