Amtoft Møbler sponserer DM i H-båd

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Af Ole Iversen

I dagene torsdag-søndag 6.-9. juli er Amtoft vært for danmarksmesterskaberne i H-båd.

Det forventes, at omkring 40 både fra Danmark, Sverige og Tyskland kommer til mødes i Amtoft. Og det er nærmest sensationelt, at én af Danmarks mindste sejlklubber tildeles så stort et arrangement.

- H-båd er Danmarks største gruppe af klassebåde. Det er samtidig et af de felter, hvor konkurrencen er hårdest. Men vi har holdt tre udtagelsestævner tidligere. Og her har sejlerne og unionen fået øjnene op for, at vores lille lokalsamfund kan noget særligt. Vi har lavet tre flotte stævner med flot hjælp af rigtigt mange frivillige. Det er blevet bemærket. Sejlerne sagde: Det var som at komme hjem, at komme til stævne i Amtoft, fortæller stævneleder Søren Ottosen og tilføjer:

- Nu har Amtoft Møbelmontering meldt sig som hoved og navnesponsor for stævnet, og det viser jo netop, at lokalsamfundet i den grad bakker op om mesterskabet i Amtoft. Stævnet kommer derfor til at hedde: DM - Amtoft Møbel-Cup.

- I Amtoft Boligmontering er vi rigtig glade for at være navnesponsor for DM i Amtoft. Ideen om at iværksætte og støtte aktiviteter lokalt har altid fyldt utroligt meget hos os og er på mange måder kendetegnende for vores virksomhed. Dette er denne aftale med sejlerne blot med til at cementere, siger udtaler Ole Ingvartsen fra Amtoft Boligmontering.

Søren Ottesen håber, at mange vil lægge vejen forbi Amtoft til DM stævnet:

- For selv om det bliver spændende at følge konkurrencerne med god speak, GPS-tracking og måske droner over bådene, vil der også være mange andre aktiviteter, som der arbejdes på. Men der bliver i hvert fald god mad og en stor ølsmagning af produkter fra Thisted Bryghus, lyder det fra Søren Ottosen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden