Amy Winehouses brudekjole er stjålet

Kjoler til en værdi af 130.000 pund er blevet stjålet fra Amy Winehouses gamle hjem i det nordlige London.

Amy Winehouses brudekjole er stjålet

Den afdøde sangerinde Amy Winehouse skaber stadig overskrifter. To af hendes kjoler - heriblandt hendes brudekjole fra brylluppet med Blake Fielder-Civil i 2006 - er stjålet.

Det fortæller hendes far, Mitch Winehouse, til The Sun Newspaper.

- Det er så trist. Det er kvalmende at tænke på, at nogen vil stjæle sådan noget vel vidende om dets affektionsværdi, siger den 60-årige far.

Begge kjoler er taget fra sangerindens gamle hjem i Camden i det nordlige London - hvor hun tragisk døde i en alder af 27 år i juli 2011.

Den anden kjole, der er blevet stjålet, er en cocktailkjole som "Back To Black"-stjernen bar, da hun deltog i et populært BBC musikprogram for seks år siden.

Begge kjoler skulle sælges på auktion i New York senere i år for at samle penge ind til familiens fond, The Amy Winehouse Foundation.

Fonden har indtil videre indsamlet mere end en million pund og har støttet en lang række velgørenhedsorganisationer.

Kjolerne var vurderet til at indsamle tilsammen 130.000 pund.

Familien er nu i gang med at gennemgå tingen for at se, om der er andet, der er mangler, og de undrer sig over, hvorfor nogle af de andre designerkjoler ikke er blevet taget.

- Hendes brudekjole var blot en lille bomuldsting, der ikke kostede mere end hundred pund i butikkerne. Så dem, der har taget kjolen, har forstået dens betydning og vidst, at den havde ekstra betydning, siger hendes far.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.