Amy Winehouses op- og nedture vises i dokumentar

Den afdøde sangerinde portrætteres i en kommende dokumentar om hendes turbulente liv.

Amy Winehouses op- og nedture vises i dokumentar

Den britiske soulsangerinde Amy Winehouse var kun 27 år, da hun døde i 2011.

Nu melder selskabet Focus Features International ud, at man er i gang med en dokumentar om den karismatiske sangstjernes korte liv. Det skriver Toronto Sun.

- Amy var et talent af den slags, der kun er ét af for hver generation. Hun fangede alles opmærksomhed. Hun sang fra hjertet, og alle var tryllebundet af hende, lyder det fra instruktøren Asif Kapadia.

- Men det tragiske er, at Amy led under den nådesløse pressedækning, hendes problematiske forhold samt hendes globale succes og vanskelige livsstil, udtaler instruktøren.

Amy Winehouse levede et turbulent liv, hvor hun ikke lagde skjul på dit store forbrug af stoffer og alkohol. Blandt andet er det hovedtemaet i hendes gennembrudshit "Rehab".

Hun nåede at udgive to albums, som gav hende international anerkendelse. Derudover vandt Amy Winehouse fem Grammy Awards i sin levetid. Senere vandt hun én til posthumt.

- Som samfund fejrede vi hendes enorme succes, men vi var hurtige til at dømme hendes fejltrin, når det passede os, lyder det i meddelelsen om dokumentarens tilblivelse.

Focus Features International oplyser, at dokumentaren endnu ikke har fået en titel.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.