Ancelotti erkender formdyk efter Real-fadæse

Real Madrid-træneren mener, at hans hold har mistet pusten, og det har kostet dyrt i La Liga.

Real Madrid formøblede søndag aften sin sidste chance for at vinde det spanske fodboldmesterskab, da storklubben tabte 0-2 ude til Celta Vigo.

Hovedstadsklubbens træner, Carlo Ancelotti, er kritisk over for sit hold, der kun har fået to point i de seneste tre ligakampe.

- Vi er skuffede, for vi har mistet muligheden for at vinde titlen, siger Carlo Ancelotti ifølge AFP.

- Det er sandt, at vi ikke har gjort det godt i vores seneste tre kampe. Siden semifinalerne (i Champions League) er vi gået ned i kadence, og vi har betalt meget for det.

- Nu skal vi se på, hvad vi har gjort forkert, og så skal vi genfinde energien frem mod finalen, siger den italienske træner med reference til Champions League-finalen den 24. maj i Lissabon mod Atlético Madrid.

Her kan Real Madrid sikre sin første Champions League-titel i 12 år.

- Vi har en stor chance for at indfri en drøm for alle Real Madrid-fans, og det vil vi forsøge at gøre. Efter det må vi se på, om det har været en god sæson eller ej, siger Carlo Ancelotti.

Real Madrid vandt i sidste måned den spanske pokalfinale over ærkerivalen FC Barcelona, men efter nederlaget til Celta bliver opgøret om mesterskabet et anliggende mellem netop Barcelona og Atlético Madrid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst