Ancelotti erkender formdyk efter Real-fadæse

Real Madrid-træneren mener, at hans hold har mistet pusten, og det har kostet dyrt i La Liga.

12. maj 2014 16:41

Real Madrid formøblede søndag aften sin sidste chance for at vinde det spanske fodboldmesterskab, da storklubben tabte 0-2 ude til Celta Vigo.

Hovedstadsklubbens træner, Carlo Ancelotti, er kritisk over for sit hold, der kun har fået to point i de seneste tre ligakampe.

- Vi er skuffede, for vi har mistet muligheden for at vinde titlen, siger Carlo Ancelotti ifølge AFP.

- Det er sandt, at vi ikke har gjort det godt i vores seneste tre kampe. Siden semifinalerne (i Champions League) er vi gået ned i kadence, og vi har betalt meget for det.

- Nu skal vi se på, hvad vi har gjort forkert, og så skal vi genfinde energien frem mod finalen, siger den italienske træner med reference til Champions League-finalen den 24. maj i Lissabon mod Atlético Madrid.

Her kan Real Madrid sikre sin første Champions League-titel i 12 år.

- Vi har en stor chance for at indfri en drøm for alle Real Madrid-fans, og det vil vi forsøge at gøre. Efter det må vi se på, om det har været en god sæson eller ej, siger Carlo Ancelotti.

Real Madrid vandt i sidste måned den spanske pokalfinale over ærkerivalen FC Barcelona, men efter nederlaget til Celta bliver opgøret om mesterskabet et anliggende mellem netop Barcelona og Atlético Madrid.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...