Andebryster med rødkål

Lækker vinterret.

4 kuverter

  • 2 andebryster
  • lidt fløde
  • ¼ rødkål
  • 3 røde æbler
  • 1 appelsin
  • Olivenolie
  • lidt Honning
  • citron saft.
  • sandwichbrød skåret i små tern
Fremgangsmåde Rødkål rives på råkostjern sammen med æbler og marineres med appelsinsaft, citronsaft, lidt fløde og honning. Lad trække lidt tid inden servering. Drysses med små ristede brødcrutons, der ristes på en tør pande. Andebrysterne steges hovedsagelig på skindsiden på en tør hed pande. Der skrues lidt ned når kødet er brunet. Krydres med salt og peber. Panden koges af med lidt fløde som udgør saucen. Ønsker du at gense indslaget med Morten Kok på 24NORDJYSKE, så klik på 'programmer' i vores Media Player. God fornøjelse.