Andelshavere hørte om Ticans fremtid

150 leverandører blev i aftes informeret om DC-forliset og om fremtiden

150 deltog i Ticans leverandørmøde i aftes, hvor slagteriets ledelse informerede om sammenbruddet i forhandlingerne om fusion med Danish Crown og den nye rammeaftale om slag af Tican A/S til det tyske slagteri Tönnies. - Det var dejligt, at der kom så mange til mødet. der var stor spørgelyst, en god dialog i en en god tone, siger bestyrelsesformand Jens Jørgen Henriksen. <i>Foto: Peter Mørk</i>

150 deltog i Ticans leverandørmøde i aftes, hvor slagteriets ledelse informerede om sammenbruddet i forhandlingerne om fusion med Danish Crown og den nye rammeaftale om slag af Tican A/S til det tyske slagteri Tönnies. - Det var dejligt, at der kom så mange til mødet. der var stor spørgelyst, en god dialog i en en god tone, siger bestyrelsesformand Jens Jørgen Henriksen. Foto: Peter Mørk

THY/MORS:150 af slagteriets Ticans leverandører og andelshavere deltog i aftes i et orienteringsmøde på EUC Nordvest i Thisted.

- Vi fik en forklaring på forløbet, og hvorfor fusionen med Danish Crown var gået i vasken, fortæller landmand Anders Bovbjerg, Fårtoft.

- Den del fyldte nok den første halvdel af mødet. Det lader til, at DC har strakt sig langt for at komme i land med fusionen, men i sidste ende var det åbenbart ikke nok til at opfylde konkurrencestyrelsens krav, siger Anders Bovbjerg.

- Jeg tror, at flere, ligesom jeg selv synes, at det var godt gået at finde en anden løsning så hurtigt, siger han.

De økonomiske rammer for Tönnies’ køb af Tican A/S blev der kun orienteret om i begrænset omfang.

- Jeg går ud fra, at vi er sikret en efterbetaling på samme niveau som Danish Crowns leverandører, og at vi dermed slipper for at et minus på 25 øre per kilo i efterbetalingen, som vi ville have fået ved en fusion med DC, siger Anders Bovbjerg, som også er tilfreds med, at indestående på andelshaverkonti er sikret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.