Anders Eggert har fokus på Champions League-billet

Anders Eggert og Flensburg-Handewitt satser i første omgang på at sikre Champions League-deltagelsen.

Anders Eggert har fokus på Champions League-billet

Flensburg-Handewitt kan med to kampe tilbage fortsat nå at indhente Rhein-Neckar Löwen i kampen om andenpladsen i den tyske håndboldliga.

Klubben fra det nordlige Tyskland, der ligger på tredjepladsen med to point færre end landsholdsmålmanden Niklas Landins klub, møder søndag Frich Auf Göppingen på udebane.

Flensburg-Handewitt har dog først og fremmest fokus på at holde Füchse Berlin bag sig i tabellen for at sikre tredjepladsen og kvalifikation til næste sæsons Champions League.

- Der er ingen tvivl om, at det er Champions League-billetten, vi har fokus på. Det er det vigtige, siger Flensburg-Handewitts danske venstrefløj, Anders Eggert.

Med en sejr over Frisch Auf Göppingen vil danskerklubben være sikker på tredjepladsen før sidste spillerunde.

- Kan vi vinde i Göppingen, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at vinde den sidste kamp og tage andenpladsen. Men det vigtige er at få Champions League-pladsen, siger Anders Eggert.

Den 31-årige fløjspiller er med for Flensburg-Handewitt, selvom han er plaget af en forstrækning i det bageste korsbånd.

Det betyder, at han skal holde seks ugers pause hen over sommeren, så han blandt andet ikke kommer med i landskampen mod Polen den 21. juni i Herning.

THW Kiel har for længst sikret sig det tyske mesterskab.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politiet advarer efter brag i Aalborg: Hold jer væk fra disse flasker
Luk