Anders Hansen flopper i Paris efter føring

Efter at have ligget på en delt førsteplads sluttede Anders Hansen som nummer 11 i European Tour-turnering

PARIS:Golfspilleren Anders Hansen lignede inden sidste dag af European Tour-turneringen Alstom Open de France i Paris et godt bud på en vinder, men sluttede mildest talt skidt af i turneringen, som blev vundet af tyske Marcel Siem.

Efter at have sluttet de tre første dage under par og dermed lagt sig i spidsen af turneringen, gik danskeren fjerde runde i fire slag over par - hjulpet på vej af hele fem bogeyer.
Det var lige så mange bogeyer, som han havde lavet tilsammen på de tre første runder på banen, og den skuffende runde trak Hansen ned på en placering som nummer 11 - to slag under banens par.
Landsmanden Søren Kjeldsen, som inden søndag lå på 13.-pladsen, kæmpede sig med en flot afslutning ind på en samlet 9.-plads. Han gik den sidste omgang i to slag under par og leverede blandt andet fire birdier.
Hans resultat for de fire runder lød på tre slag under banens par.
Den tredje dansker i turneringen, Thomas Nørret, leverede endnu en halvskidt runde og sluttede på en plads som nummer 61 med en samlet stilling på 12 slag over par.
Den 31-årige vinder, Marcel Siem, gik søndagens runde på fire slag under par og slutter dermed med et samlet resultat på otte slag under banens par. I alt brugte han 276 slag på de fire runder.
Dermed var han blot et enkelt slag bedre end italienske Francesco Molinari, som gik dagens bedste runde ved at bruge 64 slag på at komme banen rundt.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.