Anders Lindegaard bliver i Preston

Det næste år er Lindegaard på permanent kontrakt i Preston, hvor han spillede på en lejeaftale i foråret.

Martin C. Braithwaite, Skotland-Danmark Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Martin C. Braithwaite, Skotland-Danmark Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Den danske fodboldmålmand Anders Lindegaard har indgået en etårig aftale med Preston i den næstbedste engelske fodboldrække.

I den forgangne sæson har Lindegaard spillet i netop Preston i fem måneder på en lejeaftale. Muligheden for en permanent kontrakt opstod, efter målmanden fredag kom ud af sin kontrakt med Premier League-klubben West Bromwich.

Den tidligere Manchester United-keeper kalder det en let beslutning at blive i Preston.

- Det har været en meget let beslutning. Jeg kunne være skiftet til adskillige andre klubber i England, men valget var nemt, jeg ville blive her.

- Nu behøver jeg ikke længere at tænke over, hvor jeg skal spille, og jeg skal ikke bekymre mig om, hvad den klub, som ejer mig, tænker.

- Jeg kender manageren, staben og mine holdkammerater, så det bliver ikke en ny start. I stedet kan vi koncentrere os om at bygge videre på holdet, siger Anders Lindegaard til klubbens hjemmeside.

Sidste år indgik han kontrakten med West Bromwich Albion, men opholdet blev aldrig en succes, og han blev sendt videre på en lejeaftale til Preston i januar.

Da Kasper Schmeichel i marts var tvivlsom til en landskamp mod Skotland, blev Anders Lindegaard indkaldt i Åge Hareides landsholdstrup som en ekstra gardering.

Preston har denne sommer også hentet angriberen Simon Makienok Christoffersen til klubben.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.