Anders Lindegaard hylder Ferguson

United-målmand Anders Lindegaard hylder Alex Ferguson som en af de mest karismatiske personer, han har mødt.

Anders Lindegaard hylder Ferguson

Anders Lindegaard er svært begejstret for sin chef Alex Ferguson.

Skotten er en af de mest karismatiske personer, Lindegaard nogensinde har mødt. Det skriver den danske United-målmand i sin blog hos spillefirmaet Betfair. Her giver han også eksempler på sine oplevelser med Alex Ferguson.

Lindegaard hæfter sig blandt andet ved, at Alex Ferguson og Manchester United flere gange er blevet dømt færdig, når et andet hold har vundet en titel. Således også sidste år, da Manchester City havde vundet mesterskabet foran United på sidste spilledag.

- En ubeskrivelig skuffelse. Jeg glemmer aldrig, hvordan chefen gik rundt i bussen på vej hjem fra Sunderland og kiggede os alle sammen dybt i øjnene og sagde "glem aldrig denne dag." Smertefuldt inspirerende.

- Det var det endelige tronskifte, sagde de i medierne. De burde kende Ferguson og Manchester United bedre.

følge Anders Lindegaard har Alex Ferguson en enestående evne til at møde folk i øjenhøjde.

- En evne, der har gjort begrebet "familie" til synonym med United. Eksempelvis ser jeg ham ofte sidde i restauranten på Carrington og drikke kaffe og sludre med rengøringspersonalet.

- En stærk og udtryksfuld karakter, der gør indtryk på alle mennesker. Aldrig har jeg følt mig så intimideret over en røvfuld eller så inspireret efter en tale, som efter jeg blev en del af United.

De fleste fodboldfans ved, at tiden fra en fodboldkamp har nået 90 minutter, og til dommeren faktisk fløjter af, har fået betegnelsen "Fergie-time" på grund af Alex Fergusons krav om fight og dedikation. Det betegner, ifølge Anders Lindegaard, klubben.

- Han har grundlagt en ukuelig sejrsvilje i klubben. At han ikke længere er der bliver et tab - hvordan kan det være anderledes, skriver Anders Lindegaard. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.