Anders Lund Madsen præsenterer efterårsprogram

Det bliver en fest når Bibliotek & Borgerservice i Frederikshavn 22. august sparker efterårets arrangementer i gang

Lørdag den 22. august skyder Anders Lund Madsen arrangementskataloget for efteråret 2015 i gang på Rådhuspladsen i Frederikshavn. Arkivfoto

Lørdag den 22. august skyder Anders Lund Madsen arrangementskataloget for efteråret 2015 i gang på Rådhuspladsen i Frederikshavn. Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:Både forår og efterår udgiver Bibliotek og Borgerservice et arrangementskatalog med en lang række spændende tilbud som f.eks. foredrag, kurser, workshops og teater for både børn og voksne. Denne gang sparkes efterårets program i gang med et brag af en fest, hvor hovednavnet på denne festlige dag er ingen ringere end Anders Lund Madsen, som er kendt af både børn og voksne, og han vil på sin helt egen finurlige facon præsentere arrangementssprogrammet for efteråret 2015. Det finder sted på Rådhuspladsen foran Biblioteket.

Der er også planlagt underholdning til den lidt yngre generation, som kan møde Trylle Thomas. Trylle Thomas optræder med sit sjove og underholdende trylleshow, og efter showet kan du finde ham pladsen, hvor han laver sjove ballondyr sammen med dig.

I løbet af dagen kan du deltage i forskellige konkurrencer, hvor både børn og voksne kan vinde fribilletter til nogle af efterårets spændende arrangementer. Børnebiblioteket laver ansigtsmaling sammen med børnene og andre aktiviteter, som først bliver afsløret på selve dagen.

Lige inden sommerferien startede biblioteket som tidligere år op med ”sommerbogen” for børn i alderen fra 7 – 11 år, men sommerbogens maskot – den lille charmerende Sommerfrø – havde intet navn!

Det måtte der gøres noget ved, så der blev udskrevet en konkurrence, og kommunens biblioteker har modtaget rigtig mange forslag fra de unge brugere i løbet af sommeren.

Lørdag den 22. august afsløres vinderen af konkurrencen, så har du deltaget konkurrencen, så skynd dig på Rådhuspladsen for at høre, om du er den heldige vinder af frø-præmien.

Café Hyggestunden rykker ud på pladsen med boder, hvor de sælger blandt andet franske hotdogs, pandekager, popcorn, slush ice, candy floss, sodavand, øl, hjemmebagt kage, kaffe og the.

Dagens program:

11.00 Trylle Thomas optræder. Bagefter kan du finde ham rundt omkring på pladsen, hvor han laver

sjove ballondyr

11.00 Ansigtsmaling og andre aktiviteter for børn

11.30 Anders Lund Madsen optræder

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.