Anders Thomsen ny ungdomstræner i FIK

Den tidligere elitespiller i Frederikshavn Ishockey Klub, Anders Thomsen, der også går under navnet AT, tiltræder 1. maj som ny ungdomstræner i Frederikshavn Ishockey Klub.

Anders Thomsen i action for Frederikshavn Ishockeyklub i november 2000. Nu skal han være fuldtidsansat ungdomstræner i sin barndomsklub.
Arkivfoto: Hans Ravn.

Anders Thomsen i action for Frederikshavn Ishockeyklub i november 2000. Nu skal han være fuldtidsansat ungdomstræner i sin barndomsklub. Arkivfoto: Hans Ravn.

Kontrakten blev underskrevet i søndags, og Anders Thomsen ser med glæde frem til det nye samarbejde. - Jeg er meget glad for det, for det er jo min hobby, der bliver til mit arbejde, siger han. Han kommer fra et job som handicaphjælper, og har gennem det sidste år holdt sabbatår fra de trænerjobs, han i øvrigt har haft i Frederikshavn Ishockey Klub. Men nu træder han igen til, og det er altså i et fuldtidsjob. Det bliver Anders Thomsen, der fremover skal stå i spidsen for den røde tråd i byens ishockeyklub. Han har tidligere været træner for U16 og op til 1. division. - Så jeg har haft hold med de store hvalpe. Fremover får jeg ansvar for holdene fra U7 og helt op, og vil få to eller tre hold, som jeg skal være hundrede procent træner for. Indtil videre har vi snakket om, at det skal være U13 og U15. Men jeg bliver tilknyttet alle hold på en eller anden måde, fortæller Anders Thomsen. Anders Thomsen er selv vokset op som ishockeyspiller i Frederikshavn Ishockey Klub, og har ikke spillet andre steder gennem de mange år, han spillede ishockey på eliteplan. Eller sagt på en anden måde - som Anders Thomsen selv gør det: - Jeg er frederikshavner. Han spillede for FIK i så mange sæsoner, at han knapt selv kan huske tallet. Men det var mindst 11 sæsoner som elitespiller i klubben, hvor han nu fortsætter som chef for ungdommen.