Andre Jørgensen var stjerne i knebent nederlag

AaB Håndbold tabte tirsdag aften knebent i første kamp af Spar Nord Cup til de tyske mestre fra THW Kiel. Men det blev ikke den walkover for tyskerne, som mange måske havde ventet. Hjemmeholdet var tydeligvis opsat på at vise, at de kunne spille håndbold med de mange verdensstjerner, og derfor blev den tyske sejr kun på tre mål 34-31.

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AaB Håndbold mod Kiel

AaB Hådnbolds helt store spiller var den norske bagspiller André Jørgensen der hele 14 gange sendte kuglen ind i kassen bag skiftende verdensklassemålvogtere. Nærmest efter behag steg den lange nordmand til verjs, og han var hele tiden til fare for det tyske forsvar. I målet leverede Søren Rasmussen ligeledes en stor præstation. 22 redninger blev det til for hjemmeholdets keeper, der på den måde gjorde sit til at holde det tyske scoringssnit nede. - Jeg er selvfølgelig lidt skuffet over resultatet, men jeg kan ikke klage over den indsats, gutterne viser i aften. De spiller næsten lige op med et af verdens bedste hold. Andre Jørgensen var ren verdensklasse, og han skal nok blive en gevinst, når sæsonen går i gang, siger AaB-træner Per Jessen.