Aalborg

Andrea har sommerens nemmeste job

Studerende fra Aalborg skal holde øje med, at græsset gror og bliver slået af en robot

Andrea Tram er født og opvokset i Aalborg. Hun læser til civilingeniør i elektronik og it på Aalborg Universitet. Privatfoto

Andrea Tram er født og opvokset i Aalborg. Hun læser til civilingeniør i elektronik og it på Aalborg Universitet. Privatfoto

AALBORG:”Danmarks letteste sommerjob - tjen 25.000 kr. på at se græsset gro”. Sådan lød overskriften på et sommerjob, som Husqvarna slog op. 22-årige Andrea Tram fra Aalborg trak det lange græsstrå og kan nu slappe af foran Hotel Nimb i Tivoli København, mens robotplæneklipperen holder græsset veltrimmet.

- Responsen har været overvældende. Et døgn efter vi havde opslået stillingen på vores Facebook-side, havde vi de første 300 ansøgninger. Opslaget endte med at blive delt næsten 1000 gange og fik 1500 likes, fortæller Jakob B. Hansen, administrerende direktør for Husqvarna Danmark. Han fik travlt, da der skulle vælges imellem 3000 ansøgere. Men da han mødte Andrea Tram var de ikke i tvivl.

- Da Husqvarna ringede for at tilbyde mig sommerjobbet, troede jeg ikke på det. Vil du ikke lige sige det igen, sagde jeg, fortæller Andrea Tram, der læser til civilingeniør i elektronik og it på Aalborg Universitet.

- Jeg er nok lidt en gadgetnørd. Jeg synes, at teknikken bag robotplæneklipperen er fascinerende. Så jeg håber, at jeg både kan få slappet af og lært lidt mere om robotteknologi i løbet af arbejdstiden, fortæller Andrea.

- Jeg studerer normalt de fleste af døgnets timer, så der er ikke plads til at tjene penge. Derfor har jeg brug for et sommerjob, men trænger også til at slappe af oven på eksamenerne. Med dette job er der af tid til at slappe af i stolen, for jeg behøver jo ikke bekymre mig om græsset, det klarer plæneklipperen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst