Andreas Bube skuffer og er færdig ved EM

Andreas Bube er færdig ved EM i atletik, efter den danske 800 meter løber blev nummer fire i indledende heat.

Andreas Bube skuffer og er færdig ved EM

Løberen Andreas Bube er færdig ved indendørs-EM i atletik, efter at den danske 800 meter løber blev nummer fire i sit indledende heat i den skuffende tid 1.51,88 minutter.

Den danske OL-løber forsøgte sig med en defensiv taktik, hvor han lagde sig bagest i feltet, og så var det formentlig meningen, at han ville sætte en slutspurt ind.

Men den spurt kom aldrig, og de forreste tre løbere havde ingen problemer med at holde Bube bag sig. Bube sluttede som næstsidst af de fem løbere i heat 4. Kun de to bedste i heatet gik videre i konkurrencen.

Også stangspringeren Caroline Bonde-Holm er ude af EM, efter at hun kun lykkedes med at kommer op over højden 4,16 meter.

Den eneste kvindelige danske deltager ved EM i svenske Göteborg valgte til at begynde med at stå over højden 3,96 meter, og så langt så godt.

For Caroline Bonde-Holm havde ingen problemer med at komme over den næste højde på 4,16 meter, som hun nåede over i første forsøg.

Men så stoppede EM-festen også. Caroline Bonde-Holm kiksede tre gange i træk at komme over højden 4,36 meter, og dermed var EM slut for hendes vedkommende.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst