Andreas Cornelius glæder sig til skæbnekamp

FCK-angriberen har fået smag for de europæiske knald-eller-fald-kampe som den i aften mod Steaua Bukarest.

Andreas Cornelius glæder sig til skæbnekamp

Andreas Cornelius ser frem til aftenens Europa League-kamp mod Steaua Bukarest i Parken, hvor FC Københavns europæiske skæbne afgøres.

- Jeg glæder mig sindssygt meget. Nu har jeg prøvet at spille knald-eller-fald-kampe i Champions League-kvalifikationen, og det er noget specielt og sjovt.

- Der er ikke så meget at tale om. Enten er du ude, eller også er du videre, siger FCK's topscorer, der har fået sit gennembrud i denne sæson med en masse scoringer.

Københavnerne er med garanti videre, hvis holdet vinder 1-0 eller med to overskydende mål.

En FCK-sejr - uanset cifre - kan også være nok, hvis norske Molde på udebane tager point fra VfB Stuttgart i den anden kamp i gruppe E.

I den omvendte kamp i Rumænien sejrede Steaua Bukarest med 1-0 over FCK, og Andreas Cornelius forventer igen en kamp uden mange mål i Parken.

- Det var en målfattig kamp sidste gang, og jeg tror, at det sagtens kan gå hen og blive endnu en i Parken. Så måske det bare ender 1-0 til os denne gang, men det er også meget fint, siger Andreas Cornelius.

Inden torsdagens afsluttende kampe i gruppespillet er FCK blot på tredjepladsen i gruppe E med syv point. Steaua Bukarest fører an med 10, mens Stuttgart følger efter med otte. Det er de to bedste, som går videre.

Kampen i Parken begynder klokken 19.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.