Andreasen gør det igen

Midtbanespilleren kom igen på måltavlen

Leon Andreasen kom igen på måltavlen for Hannover 96. Foto: Scanpix

Leon Andreasen kom igen på måltavlen for Hannover 96. Foto: Scanpix

HANNOVER:Leon Andreasen fortsætter med at imponere for Hannover 96 efter mere end to års skadespause.

Lørdag blev midtbanespilleren, der i sidste uge gjorde landsholdscomeback for Danmark i Parken mod Tjekkiet, målscorer for Hannover, der slog Werder Bremen med 3-2 i Bundesligaen.
Andreasen var på pletten efter 10 minutter, da han headede et indlæg fra holdkammeraten Szabolcs Huszti i mål til 2-0. Huszti havde kort forinden selv gjort det til 1-0 på et mål direkte på frispark, og ungareren blev senere matchvinder.
Den løbestærke dansker er alligevel det helt store hit lige nu efter den slemme lyskeskade, der krævede flere operationer og truede med at spolere karrieren.
Hannover valgt inden sæsonen at forlænge Andreasens kontrakt frem til næste sommer uden helt at vide, hvad danskeren kunne byde ind med.
Foreløbig har han fundet vej til startopstillingen i alle holdets kampe, og det er blevet til seks scoringer, hvis man inkluderer den tidligere AGF'ers mål i pokalturneringen og Europa League.
Det så længe ud til, at opgøret skulle ende 2-2, da det lykkedes gæsterne fra Bremen at få udlignet. Først ved Aaron Hunt på et straffespark, og i anden halvleg gjorde Kevin de Bruyne det til 2-2.
I overtiden fik Szabolcs Huszti alligevel sikret Hannover alle tre point med den afgørende 3-2-scoring. To gule kort i overtidsminutterne betød, at Huszti måtte forlade banen før slutfløjt.
William Kvist fik fuld spilletid for Stuttgart, der måtte nøjes med 0-0 på hjemmebane mod Düsseldorf.
Bo Svensson sad på bænken i alle 90 minutter, da Mainz på udebane tabte 1-3 til Bayern München, der topper Bundesligaen med ni point.
De forsvarende mestre fra Borussia Dortmund slog Bayer Leverkusen 3-0 og har syv point efter de tre første spillerunder.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.