Aalborg Håndbold

Anfører efter comeback i storsejr: Jeg er lykkelig

René Antonsen var tilbage for Aalborg i Håndbold, der ydmygede Skjern

René Antonsen gjorde comeback, da Aalborg smadrede Skjern. Foto: Henrik Bo

René Antonsen gjorde comeback, da Aalborg smadrede Skjern. Foto: Henrik Bo

HÅNDBOLD:I hele opstarten og i de tre første turneringskampe har Aalborg Håndbold måttet undvære den nykårede anfører René Antonsen.

Onsdag aften var han tilbage og medvirkede med fem scoringer til storsejren på hele 37-26 over Skjern, der ellers i weekenden havde vundet på udebane over slovenske Celje i Champions League.

- Og jeg er jublende lykkelig. Det var en megafed fornemmelse. Og at jeg så oven i købet kan score fem mål på fem forsøg. Det er jo ikke hver gang, jeg kan præstere det, siger han med et smil, der går fra øre til øre.

Aalborg Håndbold har maksimumpoint i Herre Håndbold Ligaen efter fire kampe og deler førstepladsen med TTH Holstebro - begge har otte point.

- Du siger det jo selv, for vi beviser, at vi har en ekstremt bred trup med 10 forskellige målscorere. Trænerteamet har arbejde virkelig godt her inden sæsonstarten og fået sat holdet op. Men en bred trup, så kan man nå langt, siger han.

- Og efter kampen har bentøjet det helt fint. Det er mere lungerne, der er et problem, for de var lige ved at komme op i halsen. Så der skal nok arbejde slidt med kondien endnu, siger han.

Aalborg Håndbold spiller næste kamp lørdag, hvor holdet tager imod Nordsjælland Håndbold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.