AaB

Anføreren er tilbage: Würtz vil give AaB et rygstød

AaB skal tage godt spil med videre ind i næste sæson

Rasmus Würtz brækkede tåen mod AC Horsens. Nu er han tilbage i truppen. Arkivfoto: Michael Koch

Rasmus Würtz brækkede tåen mod AC Horsens. Nu er han tilbage i truppen. Arkivfoto: Michael Koch

FODBOLD:Anføreren Rasmus Würtz er tilbage i truppen hos AaB for første gang, siden han brækkede storetåen i første halvleg af kampen mod AC Horsens i hjemmesejren 15. april.

Til fredagens kamp mod FC Nordsjælland er Rasmus Würtz igen blevet kampklar.

- Det har da taget noget tid at komme over, men jeg har haft to gode træningspas med holdet og føler mig helt klar igen, siger Rasmus Würtz, der har været igennem rigeligt med smerte i den månedlange pause.

Det var slemt i kampen, da det skete og især natten efter. Der fik jeg ikke sovet ret meget. Men efter en uges tid var smerterne til at leve med. Men det er noget mærkeligt noget, for det er som om, at man har en evne til at altid at støde ind i noget de steder, hvor man er kommet til skade, og sådan en storetå er bare lidt udsat, siger anføreren med et grin.

De to sidste kampe skal give et mentalt og spillemæssigt rygstød til den kommende sæson.

- Vi vil virkelig gerne slutte godt. Mod FC København havde vi en af vores bedste kampe i sæsonen, hvor vi satte 90 gode minutter sammen og ikke bare havde en periode i kampen, hvor vi spillede godt. Det vil vi meget gerne bygge videre på. Det kan også give os et enormt rygstød frem mod den næste sæson, hvis vi kan spille videre på den måde i de sidste to kampe, siger Rasmus Würtz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.