Anføreren har opskriften på EM-sejr

- Vi ved, hvad der virker mod svenskerne, siger Line Jørgensen

Anfører Line Jørgensen er optimist før tirsdagens åbningskamp ved EM. Foto: Scanpix

Anfører Line Jørgensen er optimist før tirsdagens åbningskamp ved EM. Foto: Scanpix

NIS:Det er ikke mere end ni dage siden, at Danmark sidst slog Sverige i damehåndbold, og sådan skulle det meget gerne også ende i åbningskampen ved EM i Serbien tirsdag aften, hvis danskerne skal undgå at komme under pres allerede fra turneringens første dag.

For nok er holdet ungt og uprøvet, men en exit allerede efter indledende runde vil alligevel være noget af en skuffelse, og derfor kan anfører Line Jørgensen godt finde tryghed i den danske sejr på 31-25 i træningsturneringen i Norge i forrige weekend.

- Vi ved, hvad der virker mod svenskerne, siger Line Jørgensen, der ikke går yderligere i detaljer om taktikken.

Gode erfaringer

Svenskerne vil formentlig stille op i det traditionelle 6-0-forsvar. Det gjorde de også, da Danmark vandt over de blågule ved OL i London - danskernes eneste sejr ved sommerens OL - og ved VM i Brasilien sidste år.

- Det har været rigtig tætte kampe, når vi har mødt dem, og det har kunnet vippe begge veje, men vi har hver gang trukket fra til sidst, og det kan vi jo håbe, at vi gør igen.

- Samtidig skal vi huske på, at vi skal udvikle vores eget spil og koncentrere os mindre om modstanderne. Vi prøver at se på, hvordan vi skal spille, og hvad vi er gode til, siger Line Jørgensen.

Kampen mod Sverige bliver sat i gang tirsdag aften kl. 20.15./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.