Angrebsduo bag AaB-sejr

Jannik Pohl og Pavol Safranko nettede mod Randers FC

Claus Jensen
På stadion i Farsø vandt AaB lørdag 2-1 over Randers FC i en testkamp. Foto: Kurt Bering
AaB 30. juni 2018 16:27 - Opdateret 30. juni 2018 17:43

FODBOLD: I tredje forsøg fik AaB en sejr i forberedelsesfasen til den nye superligasæson. Efter nederlag til Viborg FF og uafgjort mod Hobro blev det lørdag til en 2-1-sejr over Randers FC på opvisningsbanen i Farsø.

Østjyderne startede ellers kampen bedst og tvang Jacob Rinne til et par gode redninger, men efter de første 15 minutter satte AaB sig tungt på tingene.

Det blev 1-0 i det 22. minut, da Pavol Safranko lagde bolden af til angrebsmakkeren Jannik Pohl, der sikkert udplacerede Randers-keeperen.

Efter godt en halv time var det tæt på igen, da Kasper Kusk fra distancen testede målmanden. Det andet mål faldt dog alligevel kort efter. Samme Kusk brød igennem i venstre side og lagde bolden perfekt bagud til Pavol Safranko, der sikkert satte bolden højt ind til 2-0.

Anden halvleg startede også med AaB-dominans. Magnus Christensen gled igennem i dybden, men målmanden var hurtigt ude i fødderne på midtbanespilleren og fik afværget.

I det 55. minut burde Kasper Kusk have scoret til 3-0. Han fik bolden på midten og gled elegant forbi tre Randers-spillere, men afslutningen klappede han på stolpen med sit kolde højreben.

I takt med en del udskiftninger mistede AaB dog grebet om kampen. Sløjt afspil fra den indskiftede AaB-målmand Michael Lansing startede optakten til østjydernes reducering i det 68. minut. Emil Riis endte efterfølgende med at presse sig foran Kristoffer Pallesen og sparke 2-1 i nettet.

AaB slap dog for yderligere tiltale og fik dermed en sejr indenfor vesten.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...