Angrebsduo bag AaB-sejr

Jannik Pohl og Pavol Safranko nettede mod Randers FC

Claus Jensen
På stadion i Farsø vandt AaB lørdag 2-1 over Randers FC i en testkamp. Foto: Kurt Bering
AaB 30. juni 2018 16:27 - Opdateret 30. juni 2018 17:43

FODBOLD: I tredje forsøg fik AaB en sejr i forberedelsesfasen til den nye superligasæson. Efter nederlag til Viborg FF og uafgjort mod Hobro blev det lørdag til en 2-1-sejr over Randers FC på opvisningsbanen i Farsø.

Østjyderne startede ellers kampen bedst og tvang Jacob Rinne til et par gode redninger, men efter de første 15 minutter satte AaB sig tungt på tingene.

Det blev 1-0 i det 22. minut, da Pavol Safranko lagde bolden af til angrebsmakkeren Jannik Pohl, der sikkert udplacerede Randers-keeperen.

Efter godt en halv time var det tæt på igen, da Kasper Kusk fra distancen testede målmanden. Det andet mål faldt dog alligevel kort efter. Samme Kusk brød igennem i venstre side og lagde bolden perfekt bagud til Pavol Safranko, der sikkert satte bolden højt ind til 2-0.

Anden halvleg startede også med AaB-dominans. Magnus Christensen gled igennem i dybden, men målmanden var hurtigt ude i fødderne på midtbanespilleren og fik afværget.

I det 55. minut burde Kasper Kusk have scoret til 3-0. Han fik bolden på midten og gled elegant forbi tre Randers-spillere, men afslutningen klappede han på stolpen med sit kolde højreben.

I takt med en del udskiftninger mistede AaB dog grebet om kampen. Sløjt afspil fra den indskiftede AaB-målmand Michael Lansing startede optakten til østjydernes reducering i det 68. minut. Emil Riis endte efterfølgende med at presse sig foran Kristoffer Pallesen og sparke 2-1 i nettet.

AaB slap dog for yderligere tiltale og fik dermed en sejr indenfor vesten.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...