Angriber afgiver nummer 7 til Ronaldo i Manchester United

Tilbagevendte Cristiano Ronaldo er blevet tildelt trøje nummer 7 i Manchester United.

Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani fra en landskamp mellem Portugal og Uruguay. De bliver nu holdkammerater i Manchester United. (Arkivfoto)

Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani fra en landskamp mellem Portugal og Uruguay. De bliver nu holdkammerater i Manchester United. (Arkivfoto)

MANCHESTER:Cristiano Ronaldo er tilbage i Manchester United, og den portugisiske målmaskine kommer til at spille i trøje nummer 7 igen.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside torsdag aften.

Nummeret sad ellers på ryggen af angriberen Edinson Cavani, der dog i stedet kommer til at spille i nummer 21, hvilket han også gør for Uruguays landshold.

Nummer 7 har en speciel status i Manchester United.

Klublegender som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona og David Beckham har tidligere båret det. Ligesom Ronaldo også havde nummeret i sidste del af sin første periode i klubben.

Første chance for at opleve Ronaldo efter tilbagekomsten bliver 11. september, når holdet har besøg af Newcastle i Premier League.

Ronaldo scorede i sine første seks sæsoner i Manchester United 118 mål i 292 kampe, inden han blev solgt videre til Real Madrid i 2009.

Han var i med til at vinde ni trofæer - inklusiv tre mesterskaber og en Champions League-titel.

Fra 2009 og frem til 2018 spillede Ronaldo i Real Madrid, hvor det blev til 450 mål i 438 kampe. Han vandt også Champions League tre år i træk med den spanske storklub.

Derefter skiftede han til Juventus, hvor det blev til tre sæsoner og to italienske mesterskaber. Det endte dog aldrig med europæisk succes, som var det store mål i Italien.

United har ikke vundet en titel, siden Alex Ferguson stoppede som manager i 2013.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden