Anismarineret multefilet samt pita med blæksprutte og grønne linser
Lækker fisk lavet på traditionel græsk vis. Præsenteret af den græske kok - Stamatis Diakos.
Anismarineret multefilet samt pita med blæksprutte og grønne linser.
Anismarineret multefilet - 4 kuverter
300 g multefilet
1 spk. tørret pulveriseret aniskorn
4 spk. ouzo
4 spk. olivenolie
salt
Fremgangsmåde
Multefileten uden ben krydres med salt og peber samt tørret og pulveriseret anis.
Olivenolie og ouzo hældes over. Lad fisken stå og trække - gerne et døgn - før brug. Fisken serveres i tynde skiver.
Bemærk at fisken ikke skal tilberedes yderligere.
pita med blæksprutte og grønne linser - 4 kuverter
4 pitabrød
100 g kogte grønne linser
150 g kogt marineret blækspruttekød - kan købes på glas/dåse hos de fleste fiskehandlere
1 skalotteløg
Olivenolie
Fremgangsmåde
Linserne blandes med hakket blækspruttekød og hakket løg. Blandingen smages til med salt og peber samt olivenolie.
Pitabrødene anrettes med linsefyldet.
Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.dk.
Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer,
adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.
Hvis du ikke accepterer betingelserne kan du ikke anvende din profil på Nordjyske.dk og mister derved muligheden for at bruge din
NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.