Anismarineret multefilet samt pita med blæksprutte og grønne linser

Lækker fisk lavet på traditionel græsk vis. Præsenteret af den græske kok - Stamatis Diakos.

Anismarineret multefilet samt pita med blæksprutte og grønne linser.
Dyr 25. oktober 2008 11:44

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE i ekstern afspiller Anismarineret multefilet -4 kuverter

  • 300 g multefilet
  • 1 spk. tørret pulveriseret aniskorn
  • 4 spk. ouzo
  • 4 spk. olivenolie
  • salt
Fremgangsmåde Multefileten uden ben krydres med salt og peber samt tørret og pulveriseret anis. Olivenolie og ouzo hældes over. Lad fisken stå og trække - gerne et døgn - før brug. Fisken serveres i tynde skiver. Bemærk - fisken skal ikke tilberedes yderligere. pita med blæksprutte og grønne linser - 4 kuverter
  • 4 pitabrød
  • 100 g kogte grønne linser
  • 150 g kogt marineret blækspruttekød - kan købes på glas/dåse hos de fleste fiskehandlere
  • 1 skalotteløg
  • Olivenolie
Fremgangsmåde Linserne blandes med hakket blækspruttekød og hakket løg. Blandingen smages til med salt og peber samt olivenolie. Pitabrødene anrettes med linsefyldet.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...