Anja fik stort beløb med til heksebørnene

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anja Loven gav sig god tid til at fortælle interesserede hvordan hun har brug for frivillige. Foto: Ole Iversen

Der var ikke mange blandt de 134, der overværede "Heksebørnemor" Anja Lovens foredrag i Hanstholm mandag aften, der undgik at blive påvirket af det, de så og hørte.

De hjerteskærende billeder og film fra det folkerige og uudviklede land Nigeria, hvor antallet af "heksebørn" stiger år for år. En udvikling båret af kombinationen af overtro og uvidenhed ude i de nigerianske landsbyer. Anja Loven fortalte, hvordan hun nu har reddet 38 børn, de fire år, hun har arbejdet i landet, fra mishandling og død. Et livsfarligt arbejde for Frederikshavner-pigen.

Turen til Hanstholm var naturligvis også for at fortælle om hendes egen "DINNødhjælp" og for at samle donationer ind til at drive det nybyggede store børnehjem med skole og sundhedsfaciliteter. En skål blev stillet og hurtigt kom der mange mønter, 50 og 100 kroner sedler i fra publikum.

Til slut var der en overraskelse fra arrangørerne: Hotel Hanstholm og de lokale Lions klubber. Anja Loven fik overrakt samlet 9.000 fra billetsalget og de to Lionsklubber lagde 10.000 oven i. Hurtigt var mødet slut, for de mange deltagere fra Hanstholm og resten af Thy havde travlt med at komme hjem og se "Anja og heksebørnene" på DR 2. Anja Loven kunne tage ca. 23.000 kroner med til hjælp til heksebørnene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden