Pædofili

Anklage: Mand misbrugte syv drenge i løbet af 13 år

En 31-årig mand er tiltalt for en stribe grove sexovergreb mod en række små drenge - blandt andet i Lalandia

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

KØBENHAVN:Gennem 13 år fra 1999 til 2012 begik en nu 31-årig mand en lang række grove sexovergreb mod syv forskellige drenge i alderen 6-12 år.

Det mener anklagemyndigheden ifølge Ekstra Bladet, der har fået aktindsigt i anklageskriftet mod manden.

Manden blev anholdt 20. marts sidste år, efter at en mor til en af drengene anmeldte sagen.

- Han har forklaret, at han mødte børnene gennem tilfældige bekendte og på den måde blev en ven af familierne, siger anklager Karin Ehlers Jørgensen til Ekstra Bladet.

Det groveste af de i alt otte forhold drejer sig om voldtægt af en blot seksårig dreng i en feriebolig i Lalandia i Rødby i perioden 5. april til 9. april 2012.

Ifølge anklageskriftet udnyttede den tiltalte mand sin psykiske og fysiske overlegenhed til at voldtage drengen og udsætte ham for anden kønslig omgang end samleje.

Efter overgrebene truede han med at dræbe drengen, hvis han fortalte, hvad der var sket.

De øvrige sexovergreb går ifølge anklagen helt tilbage til 1999, da den tiltalte mand blot var 16 år gammel. Offeret var en 10-årig dreng, der blev udsat for overgrebene på en adresse i Odense i perioden 1999-2001, skriver Ekstra Bladet.

I 2012 fandt de fleste af overgrebene ifølge anklageskriftet sted. Her skal han have udsat fem drenge for anden kønslig omgang end samleje og blufærdighedskrænkelse.

Den 31-årige mand erkender ifølge Ekstra Bladet blufærdighedskrænkelse, men han nægter voldtægt og anden kønslig omgang end samleje.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.