Anmeldelse: Kærlighed på overfladen

Love Shop kom aldrig under huden på sit publikum under fredagens koncert på Nibe Festival

Mathias Overgaard
Loveshop på Nibe Festival 2015. Foto: Nicolas Cho Meier
Nibe 3. juli 2015 22:24

NIBE: Der var dømt kærlighedsfest på Nibe Festival, da Love Shop fredag aften indtog blå scene. Men inderligheden udeblev, og i stedet leverede Jens Unmack og co. en koncert, der vil gå i glemmebogen.

De var da også på en hård opgave. Publikum var en mangelvare, og da de 4 musikere og sanger Jens Unmack gik på scenen, var teltet stadig gabende tomt.

Love Shop lagde ud med et rocket sæt, der da også heldigvis trak flere til. Bandet spillede stabilt og driftsikkert og turde både støje og momentvis gøre plads til Unmacks nænsomme vokal.

Love Shop er allermest anerkendt for sine smukke tekster, men der var desværre ikke mulighed for at dvæle et øjeblik ved Unmacks lyriske genialiteter fredag aften. For det første fordi størstedelen af koncerten blev spillet med fuld fart over feltet, men mest af alt på grund af en ualmindelig dårlig lyd. Jens Unmack forsvandt i bandets bombastiske lydbillede og den mudrede lyd fra scenen, og det var i store dele af koncerten slet ikke muligt at høre, hvad han sang.

Kun få gange lykkedes det for Love Shop at snige deres karakteristiske kærlighedssange under huden på publikum, når de skruede ned for tempoet som i storhittet ”Love Goes On Forever”.

Det ændrer dog ikke på det faktum, at det for det meste var en ualmindelig svær opgave at holde momentum i en koncert, der var præget af lange guitarsoloer og et band, der for det meste udgjorde et anonymt rockdrøn.

Kun få bands kan røre et publikum som Love Shop kan det, men på Nibe Festival udeblev inderligheden og blev erstattet af ligegyldigheden

”Love Shop”

Nibe Festival, Blå scene, fredag aften

3/6 stjerner

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...