EMNER

Anmelder kræver dvd trukket tilbage

Standupkomikeren Geo har altid været vanvittig og grænseoverskridende i sine shows, men nu er han gået for vidt. Han er anklaget for at krænke privatlivets fred.

Kulturanmelder Ove Nørhave mener, at stand up komikeren Geo er gået for vidt. Derfor kræver Nørhave, at Geos dvd "Ego Geo" bliver trukket tilbage.

Kulturanmelder Ove Nørhave mener, at stand up komikeren Geo er gået for vidt. Derfor kræver Nørhave, at Geos dvd "Ego Geo" bliver trukket tilbage.

Det mener Nordjyske Stiftstidendes kulturanmelder Ove Nørhave og hans advokat i hvert fald. Derfor kræver de, at hans dvd "Ego Geo" bliver trukket tilbage. I november sidste år ringede komikeren nemlig anmelderen op privat under en udsolgt optræden på Skråen i Aalborg. Aalborg-komikeren, der egentlig hedder Christian Geo Heltbo, glemte bare at fortælle Ove Nørhave, at deres to minutters mundhuggeri foregik med publikum på og senere udkom på dvd. Men nu har anmelderen altså fået for meget og sat en advokat på sagen, der kræver, at Geo tager sin dvd af hylderne. - Han må hjertens gerne gøre grin med Ove Nørhave, men Ove har ikke bedt om at være med i et direkte show. Det er en krænkelse af privatlivets fred, siger advokat Olav Pedersen, der udtaler sig på vegne af sin klient Ove Nørhave, der er på ferie og ikke ønsker at kommentere sagen - Den samtale har ingen nyhedsmæssig eller kunstnerisk værdi, tilføjer advokaten, der endnu ikke har haft lejlighed til at se passagen på dvd. Han mener, at optrinnet er ekstra krænkende, fordi det først er Ove Nørhaves søn, der tager telefonen. Komikeren har dog ingen planer om trække sin dvd tilbage, der indtil videre er blevet trykt i 9000 eksemplarer. - Han skal bide det i sig, ligesom jeg skal bide hans anmeldelser i mig, siger Christian Geo Heltbo, der undrer sig: - Vi har jo haft den her ping pong i mange år. Så jeg kan ikke forstå, hvorfor han hidser sig sådan op. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidende tirsdag.