Anmeldere: "Klovn" er stadig sjov - alt er ved det gamle

Casper og Frank er stadig hylende morsomme, og de har ikke rykket sig meget de sidste 16 år, ifølge anmeldere.

Casper Christensen og Frank Hvam er vendt tilbage med en ny sæson af "Klovn". (Arkivfoto)

Casper Christensen og Frank Hvam er vendt tilbage med en ny sæson af "Klovn". (Arkivfoto)

KØBENHAVN:Klovn-universet, med Casper Christensen og Frank Hvam i hovedrollerne som fordrejede udgaver af sig selv, har været en kæmpe succes lige fra tv-serien startede tilbage i 2005.

- Hvis du elsker Klovn-universet, så glæd dig til den nye, ottende sæson, der begynder på TV2 Play på søndag, skriver Michael Solgaard i Børsen.

Filmmagasinet Ekkos anmelder Nicki Bruun finder også den nye sæson sjov. Og konstaterer, at alt er ved det gamle.

- "Klovn" har mange fans, men det tåkrummende komedieunivers hænger sikkert en del langt ud af halsen efterhånden. Det kan man sådan set godt forstå - Der er ikke sket de store revolutioner.

- Det kan man beklage sig over, men hvis man ellers har sine privilegier på det tørre, er det befriende med et sted, hvor tiden har stået stille, og politisk korrekthed er en by i Rusland, siger Nicki Bruun.

Begge anmeldere kvitterer med fire ud af seks stjerner.

Modsat Ekkos anmelder mener anmelderen i Børsen, at det blandt andet er Casper Christensen og Frank Hvams evne til, at stille skarpt på den tid vi lever i, der gør, at serien stadig holder.

- For det første er Frank og Casper gode til at ramme tidsånden og være aktuelle, som når de allerede i de første to afsnit spidder Joe Bidens alder, podcast-hypen, internettets influencere og samtykkeerklæringer, skriver Michael Solggard.

Sæson et til seks løb over skærmen fra 2005 til 2009. Derefter var der en pause indtil 2018, hvor sæson syv udkom.

Derudover har makkerparret lavet tre film "Klovn - the Movie", "Klovn Forever" og "Klovn the Final", fra henholdsvis 2010, 2015 og 2020. Den sidste film skulle have været punktum for klovn-universet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden