Danmark

Anmeldere: Seebachs kærlighedsalbum når aldrig i dybden

I de landsdækkende aviser gives der primært tre stjerner til Rasmus Seebachs nye plade.

Begejstringen for Rasmus Seebachs nye album "Verden ka' vente" er begrænset hos det danske anmelderkorps, hvor flere mener, at sangene tenderer til at være overfladiske.

Det gælder blandt andet Politikens anmelder, der giver tre ud af seks hjerter til Seebachs fjerde album.

- I Seebachs musikalske univers er tingene faktisk helt okay, kærligheden er okay, jalousien er også helt okay, livet er ikke nemt, men det er okay. Det betyder desværre, at albummet ikke når længere end til at være helt okay.

Også Jyllands-Posten giver albummet tre stjerner.

- Rasmus Seebach behandler med masser af vokale kræfter og sin velkendte sans for dagligdagens sprog alle sider af kærligheden. Men det er en ensidig og uopfindsom ambition, at albummet skal forholde sig til alt, hvad der kan møde en på kærlighedens snørklede vej, mener avisens anmelder.

Ekstra Bladet konstaterer, at Seebach ikke leverer banebrydende kunst, men at han ubesværet mestrer det at sammensætte en god melodi. Tre stjerner giver avisens anmelder til pladen, og det er én mere end Berlingskes anmelder.

Hun mener, at det bliver klodset klæbrigt, når 35-årige Seebach "prøver at synge om andet end damer og byture".

- Popstjernen Rasmus Seebach er alt andet end fascinerende at høre på, når han uddeler lommefilosofi i klæbrig klaverballade-form. Det gør han desværre det meste af tiden på sit nye album, lyder det.

Omvendt er BT's anmelder stærkt begejstret for Seebach, der er blevet voksen, men "bestemt ikke" kedelig.

- Han kigger dybere ind i sig selv. Han ser skarpere på verden omkring sig. Og vigtigst af alt har Rasmus Seebach tydeligvis arbejdet længere og hårdere med de nye sange end nogensinde før, lyder det i den femstjernede anmeldelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.