Anne Linnet og Ida Corr skal styre Blachman

Den skrappe veteran Thomas Blachman får selskab af to kvinder i dommertrioen i DR-showet X Factor.

Anne Linnet og Ida Corr skal styre Blachman

På rygtebasis var navnene kommet frem, men nu bekræfter DR, at Thomas Blachman får dobbelt kvindeligt debutantselskab, når der skal deles stemmer ud i den kommende sæson af X Factor.

I år bliver det Ida Corr og Anne Linnet, der sammen med Blachman skal vurdere, om de forskellige amatør-performere går videre i den populære konkurrence.

Det er første gang i showets seks år lange historie, at der er to kvindelige dommere i samme panel. Tidligere har Infernals Lina Rafn og Pernille Rosendahl fra hedengangne Swan Lee siddet i hver sit dommerpanel med to mandlige rivaler.

- Ida Corr er Danmarks popdronning, og hun har posen fuld af erfaringer, som jeg er sikker på, hun rundhåndet vil dele ud af til de håbefulde deltagere, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR.

- Og så er det selvfølgelig kæmpestort, at vi har fået Anne Linnet med. Noget større navn og nogen mere kvalificeret dommer kunne vi ikke have drømt om, siger han.

Anne Linnet er en af dansk musikhistories allerstørste navne og har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne. Hun er sangerinde og komponist og har flere soloalbum i bagagen.

Som medlem af Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade har Anne Linnet opnået stor anerkendelse for sin musik.

Ida Corr er dansk-gambisk sangerinde og sangskriver. Hun sang i en årrække kor for blandet andet Gnags og Sanne Salomonsen, før hun i 2005 udgav sit første soloalbum "Street Diva".

I 2007 fik hun sit internationale gennembrud med singlen "Let Me Think About It", der i en remixed version fik stor udbredelse.

Også på værtsfronten er der et nyt ansigt. Her tager Signe Molde over efter Lise Rønne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.