Annette Heicks mand er nu indlagt i Danmark

Annettes Heicks mand, Jesper Vollmer, er tilbage i Danmark, efter han kom ud for en alvorlig ulykke i Thailand, skriver ekstrabladet.dk.

Det er en lettet Annette Heick, der har fået sin ægtemand hjem fra Thailand, hvor han har været indlagt, efter han den 30. januar kom så voldsomt til skade i sammenstødet med en bølge, at han brækkede nakken.

- Han er kommet til Danmark og ligger på Rigshospitalet. Vi kan ikke se ham endnu, fordi han er til en masse undersøgelser. Men det er bare rart, at han er kommet hjem, siger Annette Heicks mor, Hilda Heick, til ekstrabladet.dk.

Hverken Annette eller familien har set Jesper Vollmer, siden han blev indlagt på intensivafdelingen i Thailand, og selv med den populære kok hjemme i Danmark må de vente lidt. Han skal nemlig først og fremmest igennem en masse undersøgelser på Rigshospitalet, så ingen har fået lov at se ham endnu.

Dog er der godt nyt for venner og familie til Jesper Vollmer. Da han brækkede nakken mod sandbunden i Thailand, har den kraftige bølge nemlig ikke formået at ødelægge nerverne, der fører ned i kroppen, og ifølge familien kan han mærke sine tæer.

- Vi tror, at han har været rigtig heldig. Det er bare dejligt at vide, at han højst sandsynlig bliver sig selv igen, siger svigermor Hilda Heick.

Igennem hele forløbet har Annette Heick sat utroligt stor pris på livreddere og hjælpsomme omgivelser, og den intakte nerve ned til benene, som sikrer førligheden, takker hun en australsk læge for:

- En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, skrev Annette Heick i en pressemeddelelse efter ulykken var sket.

Annette Heick er tirsdag i Aarhus, men ser snart sin mand hjemme på dansk jord igen.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden