Anni og Calle stiller hop og rul op

Vinterferie og efterårsferie er typiske arrangementer, men også rundt omkring om sommeren

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ægteparret Anni og Calle (egentlig Carl Henrik) Lyngs driver forretningen Hop og rul fra en ejendom ved Lyngs på Thyholm, hvor de også har indrettet et fleksibelt legeland om sommeren, hvor de også turnerer til forskellige sports- og borgerforeningsa

Hop og rul er navnet på det firma, Anni og Calle Lyngs har etableret med hjemmebase på en ejendom ved Lyngs på det nordlige Thyholm. Både i vinterferien for et halvt års tid siden og her i efterårsferien, d.v.s. i går og i dag, stiller de op i Thyhallen med deres avancerede "hoppeborge". - Det er ikke kun hoppeborge, men også i høj grad konkurrenceaktiviteter, som er de mest populære, fortæller Calle Lyngs, der har lejet sig ind i Thyhallen i samarbejde med TFC U 18 Piger, der mod en sum penge hjælper med salg af billetter og opsyn med de forskellige aktiviteter. Dertil samarbejder han med Thisted Handels- og Industriforening (THI) på den måde, at THI sørger for markedsføringen og modtager herfor 80 billetter, som foreningen så kan udlodde. Calle Lyngs fortæller, at han nu har aftalt med Flemming Andersen fra Thisted Serviceudlejning, som havde et tilsvarende arrangement i Rolighedshallen tidligere på ugen, at de deler Thisted. Flemming Andersen bekræfter over for Thisted Dagblad, at der er indgået en aftale om, at Hop og rul stiller op i Thyhallen i vinterferien, og Thisted Serviceudlejning stiller op i Rolighedshallen i efterårsferien. Det tager en times tid at stille op i Thyhallen, og det må Anni og Calle Lyngs faktisk gøre begge dage, idet der i går eftermiddag skulle ryddes til håndboldtræning. Så der er opstilling igen her til morgen, fredag. Hjemme i Lyngs har Anni og Calle Lyngs, hvad de kalder et fleksibelt legeland, som har åbent om sommeren, hvor de i øvrigt også turnerer til forskellige arrangementer hos sports- og borgerforeninger m.v.