Brønderslev

Ansatte skal have ros

Et godt sexliv er vigtigt for jobbet, mener coach

Anders Dam: - Erhvervslivet kan lære af FC Silkeborgs succes. Arkivfoto: Bo Lehm

Anders Dam: - Erhvervslivet kan lære af FC Silkeborgs succes. Arkivfoto: Bo Lehm

BRØNDERSLEV:- Ros og påskønnelse er noget af det, vi danskere har brug for.

Direktør i lgp-consult, Lisbeth G. Petersen, var det morsomme indslag i erhvervskonferencen på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev. Og hun gav de 700-800 deltagere noget at tænke over. Faktisk opfordrede hun dem til at gøre en forskel.

Så måske chefen i højere grad roser de ansatte fremover, efter at have fået inspiration på konferencen. Lisbeth G. Petersen mener, at butiksansatte kan lære af oplevelser, hun har haft i USA.

- Her havde jeg en fantastisk oplevelse med en grøntafdeling i et supermarked. I USA har jeg også oplevet, at vi 10, der stod i kø, snakkede sammen og hyggede os i køen. I Danmark har jeg oplevet det modsatte - sure personer i køen og en sur kasseassistent. Det fremmer ikke interessen for at handle i en sådan forretning, mener Lisbeth G. Petersen.

Hun er ofte ude i virksomheder for at snakke stress, og hendes erfaring er, at stress mange gange skyldes problemer på hjemmefronten.

- Et godt sexliv er faktisk med til at gøre, at man har det godt på arbejdet, sagde Lisbeth G. Petersen, der i sit firma har ansat en sexolog.

- Hvis man har det dårligt, bør man gribe i egen barm. Man har som regel det liv, man selv har valgt. Der er jo ikke nogen, der har tvunget én til at tage det arbejde, man har. Man har vel selv søgt det.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.