Antichrist rystede biografgængere

I går klokken 13.45 blev døren lukket ind til sal 3 i BioCity i Aalborg, og da den åbnede igen cirka to timer senere, var det en mindre flok rystede biografgængere, der kom ud i sollyset.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nicolai Jæger, 18 år, Nørresundby: 1. Det var måden, den var sat op på i starten, ved at barnet går ud over kanten og ja, den er bare chokerende hele vejen igennem. Han overskrider ens grænse hele tiden. 2. Meget underlig og meget psykologisk. Det er svært at forklare, men en syret oplevelse. 3. Fem, fordi han formår at få en over grænsen. Derover, hvor man aldrig har haft de tanker, som den mand så har lavet en film om.

Lars von Triers nyeste film "Antichrist" har splittet anmeldere verden over, og det var da også tydeligt på de biografgængere, NORDJYSKE snakkede med efter filmen, at det ikke havde været en helt almindelig film, de netop havde set. Vi stillede dem alle de samme tre spørgsmål. 1. Hvad er det mest chokerende i eller ved filmen? 2. Hvordan vil du beskrive filmen? 3. Hvad vil du give den af stjerner fra nul til seks - hvis det er muligt?