Antipas vil vise sig fra sin bedste side

Opstarten og forårssæsonen får stor betydning for Hobro-spilleren

Quincy Antipas (th.) fik senest 20 minutter på banen, da Hobro IK vandt årets sidste kampe med 2-1 over Skive IK. Foto: Henrik Bo

Quincy Antipas (th.) fik senest 20 minutter på banen, da Hobro IK vandt årets sidste kampe med 2-1 over Skive IK. Foto: Henrik Bo

HOBRO:32-årige Quincy Antipas har ikke været en del af Hobros startopstilling i 1. division i denne sæson, men i efterårets to sidste kampe blev offensivspilleren indskiftet.

Det betyder dog ikke, at zimbabweren overvejer at blive hos himmerlændingene, når kontrakten udløber til sommer.

- Jeg ser det ikke som en mulighed i øjeblikket. Stilen passer mig ikke. Vi spiller med store angribere, og det fysiske aspekt er en stor del af vores gameplan. Det er jo ikke lige mig, og derfor er det også logisk at kigge efter et sted, der passer bedre til min spillespil, siger Quincy Antipas.

Tilbage på 100 procent

Når offensivspilleren bevæger sig rundt i lavt tempo, halter han en smule på det ene ben, hvorfor man kunne fristes til at tro, at de langvarige ankelproblemer stadig er et tema. Hovedpersonen afviser dog, at det har betydning for hans evner på grønsværen.

- Det vil tage et stykke tid at komme af med det, fordi mit bevægelsesmønster har været på den måde i halvandet år, hvor jeg var skadet. Det ser lidt underligt ud, men jeg har ingen problemer med at træne og spille kampe, forklarer Quincy Antipas, der føler sig overbevist om, at den alvorlige ankelskade er et overstået kapitel.

- Jeg er sikker på, at jeg kan komme tilbage på 100 procent og spille som før. Jeg ved, at der vil være klubber, som vil udvise interesse for mig, hvis jeg kan bevise, at jeg er fit nok til at spille på højt niveau, siger Quincy Antipas.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.