Aalborg Håndbold

Antonsen: Kunne være sjovt med mere guld til Aalborg

René Antonsen var meget tilfreds med tirsdagens magtdemonstration mod TTH Holstebro

Foto: Martin Damgård

Foto: Martin Damgård

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold leverede tirsdag aften sæsonens vel nok bedste præstation, da TTH Holstebro blev sendt hjem fra Jutlander Bank Arena med et nederlag på 23-35.

Sejren betød, at Aalborg Håndbold er klar til semifinalerne, og den var dermed et stort skridt på vejen mod at forsvare det mesterskab, Aalborg Håndbold vandt i sidste sæson

- Hvis vi spiller sådan her, er der i hvert fald ikke nogen, der kan slå os på vores hjemmebane, og kan vi så også tage det niveau med på udebane, er der ingen tvivl om, at vi er et af de stærkeste hold i ligaen. Nu har Pirates (ishockeyholdet Aalborg Pirates, red.) vist vejen med et mesterskab, og det kunne da være sjovt med endnu mere guld til Aalborg, siger stregspilleren René Antonsen.

Før tirsdagens storsejr havde Aalborg Håndbold ellers tabt sæsonens første tre møder med TTH Holstebro.

- Når der begynder at være noget på spil, er vi som regel gode, og det viste vi også i dag. Hele vejen rundt viste vi, at vi er nogle mandfolk, og der kan ikke sættes en finger på en eneste præstation i dag, lyder det fra René Antonsen.

Aalborg Håndbold gæster søndag Skjern i den sidste kamp i slutspilspuljen. Den kamp afgør, om Aalborg bliver nummer et eller to i puljen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.