Apoel-formand fyret efter mislykket Santin-handel

Bestyrelsesformanden for Apoel Nicosia er blevet fyret efter at have handlet med FC København på egen hånd.

Apoel-formand fyret efter mislykket Santin-handel

Det lignede en realitet, at FC Københavns brasilianske angriber César Santin ville skifte til den cypriotiske klub Apoel Nicosia, da transfervinduet gik på hæld.

Santin var således ikke en del af FC Københavns trup, der søndag fik oprejsning i Viborg, og det var forventet, at han havde optrådt for FCK for sidste gang. Men handlen gik i vasken.

Nu viser det sig, at bestyrelsesformanden for Apoel, Christoforos Potamitis, var skyld i forløbet, da han egenhændigt forsøgte at forhandle med FC København. Det oplyser den cypriotiske klub.

- Vores bestyrelsesformand handlede på egen hånd. Han kunne aldrig gennemføre en handel uden vores godkendelse, og derfor beklager vi, at FC København skulle blive en del af det her.

- Vi ønsker at opføre os professionelt med andre klubber, og vi har tidligere købt Ailton Almeida i København, så det er beklageligt, at de skulle indblandes, siger bestyrelsesformanden for ejerne, Fivos Erotokritou, til BT.

Forløbet er resulteret i, at Christoforos Potamitis er blevet fyret for sin ageren, mens César Santin kommer til at fortsætte karrieren i den danske mesterklub minimum frem til vinterens transfervindue.

I efterårssæsonen skal han konkurrere med Fanendo Adi, Marvin Pourié og Igor Vetokele om angrebspladserne i FC København.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst