Apoteksudsalg i Pandrup udvider

Nu bliver det muligt at få receptmedicin udleveret

Apoteksudsalget i Pandrup bliver udvidet til at være et rigtigt apotek - det får betydning for de borgere, der skal have udleveret receptpligtig medicin - nu skal de ikke længere vente på, at det bliver leveret fra hovedapoteket. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Apoteksudsalget i Pandrup bliver udvidet til at være et rigtigt apotek - det får betydning for de borgere, der skal have udleveret receptpligtig medicin - nu skal de ikke længere vente på, at det bliver leveret fra hovedapoteket. Arkivfoto: Torben Hansen Pressefotograf Torben Hansen

PANDRUP:1. september slår Pandrup apoteksudsalg dørene op til en helt ny æra.

Ejerne af apoteksudsalget, Christina Weidemann Pedersen, har langt om længe fået tilladelse til at udvide apoteksudsalget til et rigtigt apotek. Dermed kan borgerne i Pandrup og omegn se frem til at få ekspederet deres recepter med det samme, frem for at skulle vente på medicin.

Det er den nye apotekerlov, der har åbnet muligheden for at udvide apoteksudsalget i Pandrup - det er ganske enkelt blevet lettere at søge og få tilladelse.

Udover Pandrup Apoteksudsalg driver Christina Weidemann Pedersen filialerne i Brovst og Løkken samt hovedapoteket i Aabybro.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.