Arbejdsglæden forsvandt med centraliseringen

Jørgen Tousgaard (S) vil have undersøgt arbejdsmiljøet i kommunens ejendomscenter

- Jeg får dagligt henvendelser om dårligt arbejdsmiljø i Ejendomscenteret. Det må vi da gøre noget ved, siger Jørgen Tousgaard (S).

- Jeg får dagligt henvendelser om dårligt arbejdsmiljø i Ejendomscenteret. Det må vi da gøre noget ved, siger Jørgen Tousgaard (S).

FREDERIKSHAVN:Arbejdsglæden blandt medarbejderne i kommunens Ejendomscenter kan ligge på et lille sted. Efter organisationsændringen, der centraliserer medarbejderne, eksempelvis pedeller, der tidligere var tilknyttet den enkelte skole, er frustrationerne vokset og utilfredsheden stor.

- Jeg hører dagligt om problemer. Fra folk, der er tvunget ned i løn og folk, der er blevet afskediget. Engagementet og arbejdsglæden er væk, siger byrådsmedlem Jørgen Tousgaard (S), der på onsdagens byrådsmøde bad borgmester Lars Møller tage initiativ til en evaluering af forholdene.

Det ville Lars Møller ikke love.

- Jeg har tillid til ledelsen, og vi får tit at vide, at vi ikke må bruge flere konsulenter. En evaluering koster jo noget, og vi har ikke medarbejdere, der sidder og venter på at få noget at lave, sagde borgmesteren, der henviste sagen til økonomiudvalget. I organisationsændringen med Ejendomscenteret er budgetteret en besparelse på 8,4 mio. kr. over en tre-årig periode.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.