Arena Nord håber på flere boksestævner

Team Sauerland dropper ikke Frederikshavn, selv om nordmændene nu tillader professionel boksning

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:1167 lød det endelige tilskuertal på, da Arena Nord i Frederikshavn for sjette gang lagde lokation til et stævne fra den tyske boksestald Sauerland. Nordic Fight Night er blevet taget godt imod i Nordjylland, og derfor er der da også håb om, at det i fremtiden kan blive til flere samarbejder mellem de to parter.

- Vi er rigtig godt tilfredse, det er lidt flere, end vi havde forventet. Især når vi manglede navne som Cecilia Braekhus, Erik Skoglund og Patrick Nielsen. Heldigvis kom der et par hundrede til sidst, der købte billet i døren, siger direktør Per Malmberg fra Arena Nord.

Forbud ophævet i Norge

Frederikshavn har hidtil nydt godt af, at byen ligger ideelt i forhold til at trække norske tilskuere til. Sauerland har mange norske boksere i stalden, og i Norge har professionel boksning indtil videre været forbudt.

De forbud er dog blevet ophævet, og derfor er det sandsynligt, at der i fremtiden vil blive holdt stævner i Norge - især vil en titelkamp til kvindebokseren Cecilia Braekhus kunne trække fulde huse i Oslo, og det kan få betydning for fremtidige stævner i Nordjylland.

Godt samarbejde

- Umiddelbart er jeg fortrøstningsfuld. Jeg synes, vi har fået bevist, at interessen for boksningen er til stede heroppe, og samtidig har vi et godt samarbejde med folkene fra Team Sauerland. Så vi er absolut interesserede i at afholde flere stævner, og jeg kan slet ikke forestille mig, at det ikke skulle ske, siger Per Malmberg.

Hos Team Sauerland er der også interesse for at komme tilbage til Frederikshavn.

- Det er klart, at det selvfølgelig kan få en betydning, at det nu er blevet tilladt at afholde stævner i Norge, og det vil vi selvfølgelig gøre, fordi interessen er så stor deroppe. Men vi har også stadig mange danske boksere på kontrakt, og dem vil vi gerne have fremvist i så store dele af Danmark som muligt. Hvis Mikkel Kessler skal bokse igen, så vil det selvfølgelig ske i København, men de andre danske boksere kan sagtens få store kampe herovre, og det kan meget vel blive i Frederikshavn. Vi kan godt lide at komme her, siger kommunikationschef Ed Roff fra Team Sauerland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.