Argentinas fodboldstjerner har fået ny landstræner

Den 58-årige argentiner Edgardo Bauza skal stå i spidsen for det sydamerikanske landshold fremover.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

FILES-FBL-ARGENTINA-COACH-BAUZA Foto: Scanpix/Juan Mabromata

Det argentinske fodboldforbund har fundet frem til, hvem der skal stå i spidsen for den sydamerikanske nations landshold, efter at Gerardo Martino overraskende sagde trænerjobbet op i begyndelsen af juli.

Edgardo Bauza er navnet på den kommende landstræner, oplyser den brasilianske klub Sao Paulo, som 58-årige Bauza har stået i spidsen for frem til nu.

Tidligere har Edgardo Bauza, der er argentiner, som træner ført LDU Quito og San Lorenzo til titler i Copa Libertadores, der er det sydamerikanske svar på Champions League i Europa.

Han har desuden været klubtræner i Argentina, Peru og Saudi-Arabien.

- Sao Paulo annoncerer, at Edgardo Bauza har modtaget og accepteret et tilbud fra det argentinske fodboldforbund om at tage styringen med landsholdet. Han forlader klubben efter otte måneders arbejde, skriver den brasilianske klub i en pressemeddelelse.

Bauza har en fortid som spiller. Han er noteret for tre landskampe og var en del af den argentinske trup, der nåede VM-finalen i 1990 i Italien.

Landsholdet og folk i Argentina i det hele taget er stadig ved at komme sig over, at superstjernen Lionel Messi efter Copa America sagde, at han havde spillet sin sidste kamp i den blå- og hvidstribede argentinske trøje.

Allerede i næste måned skal Argentina spille to kvalifikationskampe til VM i 2018 i Rusland. Det ventes, at Bauza vil forsøge at overtale Messi til at vende tilbage til landsholdet.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.